Engelsk frukost


Något av det bästa med London är att man kan äta riktig engelsk frukost på något litet café. Det finns många små caféer som serverar smörgåsar och t.ex. engelsk frukost. Vi slank in på Café Lido i närheten av hotellet och beställde in lite mat. Riktigt gott och man står sig väldigt länge på en sådan frukost.

mobil350

Här är det vita bönor, bubble and squeak, korv, pommes frites, bacon och ägg och till det rostat bröd. Detta var en variant av den engelska frukosten, som annars normalt innehåller bacon, ägg, korv, hash brown (potatiskaka), vita bönor och tomater. Bubble and squeak är en gammal engelsk rätt normalt gjord på överblivna grönsaker från middagen, innehåller mest potatis och kål och även broccoli och brysselkål kan ingå och även morötter och ärtor. Namnet på rätten kommer av det ljud som uppstår när man lagar till det i stekpannan.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *