Anländer till London


Vi anlände till London på måndagen och möttes av ett trevligt väder och som alltid en trevlig stad. Flygresan gick bra och vi landade i tid på Gatwick. Därifrån tog vi tåget in till London där vi från Victoria Station fortsatte med taxi. Det är relativt billigt med taxi i London, och när man kommer med stora resväskor kan det verkligen kännas skönt att ta en taxi istället för att åka tunnelbana (även om vi faktiskt gjort det flera gånger, senast i påskas när vi var där).

mobil346

En bild tagen ut genom tågfönstret på väg in till London. Detta är strax efter Gatwick.

mobil344

På den här gatan låg vårt hotell. Vi bodde på Saint Georges Hotel på Langham Place, vilket är precis där Regent Street börjar i norr och alldeles ovanför Oxford Circus. Ovanför gatorna hängde banderoller med anledning av drottningens jubileum: det är i år 60 år sedan hon kröntes (förra året var det 60 år sedan hon blev drottning, men hon kröntes först året efter).

mobil347

Utsikt från hotellrummet. Vi bodde på våning 10.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *