Kolmården


För några veckor sedan besökte vi Kolmårdens djurpark med lilla gudsonen Ludwig. Vi hade bra väder, även om regnet stundtals hängde i luften. Det började regna lite precis när vi kände oss klara för dagen. Det var en del att se, men känslan var ändå att det var mycket gående för få djur. Backe upp och backe ned med barnvagn gav rejäl träning för hela kroppen. Djurparken omfattar ett ganska stort område så det blev som sagt mycket gående. Och när man väl kom fram till ett hägn så var det ju inte helt säkert att man fick se så mycket action. Tigrarna låg till exempel och slöade en bit bort uppe på en bergsskreva. Mest spännande tyckte både vi och Ludwig att det var att åka linbanan genom safariparken (inga bilar tillåts längre åka in, utan man åker linbana ovanför djuren). Det var spännande och man såg djuren väldigt bra, men Jörgen tyckte att det var lite läskigt att dingla högt där uppe i en korg. Inträdet är rätt dyrt, så för en hel familj kan det kosta en mindre förmögenhet. Och ärligt talat kändes det kanske inte riktigt värt alla de pengarna, även om det var roligt att se en del av djuren på riktigt och inte bara på TV. Mumsar smörgås och dricker festis Kartläsare


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *