Hotellet i London


Utsikt från hotellrumsfönstret Vi bodde på Saint Georges Hotel på Langham Place precis i norra änden av Regent Street och med bara två minuters promenad till det absoluta hjärtat av London – Oxford Circus. Vi bodde på våning 12, så vi hade en rätt fin utsikt över staden. Rummet var fint och bra och väldigt rymligt för att vara London. Det var ett trevligt hotell och med väldigt rask och bra städning varje morgon. Vi lämnade hotellet på morgonen för att gå och äta frukost och de gånger vi gick tillbaka till hotellet efter frukosten så var rummet alltid städat. Det var ett lite dyrare hotell, men vi hade tur och fick ändå ett bra pris via mrjet.se Vi kan absolut rekommendera hotellet, men skulle kanske inte betala fullpris. Det finns trots allt roligare saker att lägga pengarna på när man är i London. Tornet är All Souls Church som vi hade utanför hotellet


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *