Kista Galleria


I lördags tog vi oss en tur till Kista Galleria i Stockholm. Eller ja, i Kista så klart. Vädret var ju uruselt så det fanns inte så mycket annat roligt att göra. Bilresan tog drygt en timma och sen var vi på plats i det stora köpparadiset. Vi började med att äta lunch på den stora food courten (mattorget på svenska?). Av alla olika ställen valde vi till sist Texas Longhorn som hade mest grillat. Jörgen åt en hamburgare med pommes och cole slaw. Ove och den medföljande lillasyster Ej-Kej åt varsin Caesar sallad. Sen strosade vi runt och handlade en del innan vi vände hemåt igen. Vi kan rekommendera Kista Galleria. Det var bättre än Skärholmen. Väldigt många affärer och food courten hade otroligt många matställen att välja på. Det enda negativa var att in- och utfarten från parkeringshuset blev lite trång när det var så mycket folk, men det gick ändå rätt bra även om det var lite kö. Parkeringen kostade 15 kr per timme.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *