Fågel


Lördagen hade vi tänkt ägna åt besök på vårmarknaden i Rättvik. Vädret ville annorlunda. När vi vaknade på lördagsmorgonen så var det cirka två plusgrader. Det hade kommit lite snö under natten så det låg som ett vått kallt täcke på marken. Och det var duggregn i luften. Vi kände inte för att gå timmar på marknad i det vädret. Ibland finns det verkligen inga bra väder, inte ens med bra kläder. Istället gjorde vi en tripp till Tulavippan. Vi var där strax efter att de öppnade, så det var inte så mycket folk där. Tulavippans nya lokalker är mycket mindre än de gamla, så därför finns det så klart också mindre saker. Men ändå finns det en hel del. Vi storhandlade inte direkt, men vi köpte i alla fall bland annat ett uppläggningsfat. Och Ove köpte en liten söt fågel.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *