Stugan öppnad


Stugan öppnades för säsongen lagom till valborg. Vi for upp på fredag kväll. Under helgen blev det sedan en del trädgårdsarbete. Eller skogsavverkning. Hur man nu väljer att se på det. Lördagen slet vi i värmen och solen med att såga ner en massa hägg som stod väldigt nära vägen och dessutom växer som ogräs. Hårt slit var det, men vi fick i alla fall bort en del. Nu är det bara resten kvar. Lite smårens i rabatter och trädgårdsland hann vi också med. Och på självaste valborg gjorde vi till och med en egen brasa och eldade upp en del gammalt ris. Men det finns en del kvar så kanske blir det en ny brasa till helgen. Söndagen bjöd på härligt väder så vi kunde sitta ute i solen några timmar och sen blev det grillande på kvällen. En riktigt skön och avkopplande helg. Trots allt arbete.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *