Leadenhall Market


Det är inte slut på rapporteringen från vår senaste Londonresa om ni trodde det… En av dagarna inledde vi med att gå till Leadenhall Market, som inte alls låg långt från vårt hotell. Huvudanledningen till vårt besök var att det har anknytning till Harry Potter och använts vid filmatiseringen av böckerna. Vi hittade tyvärr inte exakt den butiken som gestalde The Leaky Cauldron, men själva marknadsarkaderna var en sevärdhet i sig. Vi kom dit så tidigt så tyvärr var inte affärerna riktigt öppna, även om ett par caféer i alla fall hade öppnat. Men med sin mysiga stämning och annorlunda och vackra arkitektur gör vi nog ett återbesök vid ett senare klockslag vid något kommande Londonbesök.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *