På väg in till London


Vi landade på Gatwick klockan 12.40 (lokal tid) och sedan var det passkontroll och väskuthämtning. Amanda råkade fotografera inne i den stora ankomsthallen där de har passkontrollen. Det är olagligt och skyltar sa att det var förbjudet. Vi missade att säga till henne. Men en vakt uppmärksammade henne snabbt på misstaget och tvingade henne att radera kortet. Vi åkte tåg med Gatwick Express från flygplatsen in till London. Tåget tar 30 minuter och går direkt utan stopp. Under tiden hinner man se lite engelsk landsbygd innan en nära oändlig räcka med småhusbebyggelse kantar vägen ända in till stan. Vi ankom till Victoria Station inne i London där vi köpte tunnelbanekort á 29.20 pund och sen tog vi tuben till hotellet vid Tower Bridge. Ove och Amanda på Gatwick Express på väg in till London Utsikt från tåget


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *