Currykasslergratäng


500 gr kassler En burk skivad ananas 5 dl matlagningsgrädde 100 gr mango chutney 3 tsp curry 1-2 tsk sambla oelek 3 dl mjölk Salt Gör så här: Låt ananasskivorna rinna av i ett durkslag. Dela ananasringarna i 3 delar. Skiva kasslern i tunna skivor. Lägg kasslerskivorna omlott i en ugnsform och lägg ananasbitar mellan varje. Vispa ihop grädden med mjölk, mango chutney, sambal och currry. Salta eventuellt. Låt koka upp. Tips! Red gärna såsen med lite vetemjöl eller Maizena. Häll såsen över kasslern och ställ sedan i ugnen, 200 grader i 20-30 minuter. Servera med kokt ris eller som vi gjorde; med bulgur. Tillagat 2011-11-16 och det räckte till 3 personer plus att det också blev 3 matlådor.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *