Uäck!


Vi var båda rätt mätta sedan lunchen i går, så vi kände för något lite enklare till kvällen. I affären kom vi på att det vore gott med soppa och bröd. Vi gick till sopphyllan för att välja en färdig soppa på burk. Det fanns många att välja på. Vi har tidigare köpt både Findus och Willys gulashsoppa och de har varit goda. Nu lockade det fantastiska priset 9:95 oss att välja nedan avbildade burk. Priset borde istället ha avskräckt oss. Andra soppor kostar minst det dubbla. Det snitsigt ditsatta ”BUDGET” överst borde också ha avskräckt oss. Men vi köpte. Och kom hem och hällde i kastrullen. Såg inte gott ut alls. Värmde på och det såg nästan ännu mindre gott ut. Väldigt flottigt och simmigt. Smaken var katastorfal. Det smakade bara buljong med en metallig bismak. Vi åt varsin sked och sköt sen tallrikarna åt sidan. Uäck!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *