Harrods


Självklart besökte vi Harrods när vi var i London. Ett vansinnigt stort varuhus, Europas stösta. Vi tittade bara på en pytteliten del av alla avdelningar. Matvaruhallarna var ett kapitel för sig, så långt från ICA MAxi eller Domus-lador man kan komma. Här nedan ser ni först två bilder från Harrods luxuösa matavdelningar. Under dem ser ni bilder från den egyptiska rulltrappan som gick från källarplan och hela vägen upp. När vi åkte hörde vi fantastiskt vacker operamusik. Döm om vår förvåning när det visade sig att det inte var radion som stod på. Så klart inte, vi var ju trots allt på Harrods! Nej, det var så klart en riktig operasångerska som stod på en balkong mitt i rulltrappan och sjöng live. Allra längst ned har de ett minnesmonument över Lady Diana och Dodi Al Fayed. Taket i rulltrappan


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *