Lite bilder från London


Här kommer några bilder från vår Londonresa. Fler bilder kommer sen. Vi handlade på Primark på Oxford Street. Tokbilligt varuhus i två plan med massor av kläder till Ullaredspriser eller till och med billigare än så. Köpte t.ex. linnen åt Amanda för £ 2 och strumpor åt oss, 5-pack för £ 4. Tröjor för £ 8. Det enda dåliga var att man fick en papperskasse och efter ett par timmar på stan fick den sig en reva men inget ramlade ur som tur var. Vy över Oxford Street. Bussresa längs med Regent Street på väg till Picadilly Circus. Strax intill Picadilly Circus. Tunnelbanestation vid Picadilly Circus. Här står vi på Trafalgar Square. Ove vid Trafalgar Square med Big Ben i bakgrunden. Ett hus strax intill Knightsbridge tunnelbanestation och Harvey Nichol's varuhus. Covent Garden i juleskrud.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *