Maria gör väskor


Vår älskling Maria Montazami berättar för Aftonbladet att hon nu ska börja designa väskor. Så här berättar hon: – Det blir en originell väska, sedan ska jag göra tre väskmodeller som passar en lång, medium och en kort kvinna. Oj, du designar väskor efter längd? – Ja, de flesta långa, inklusive jag själv, vill ha ett långt axelband eller större band som de bara kan trä på armen. Det är bra om väskan är lite större och ”påsar” ner sig. En kortare kvinna vill hellre ha väskan på axeln, lite mer petit, inget stort som hänger. Hur har du kommit fram till det här? – Det kom jag fram till precis just nu när vi pratade. Det bästa med mig är att jag säger saker direkt. Jag är dålig på att planera på förhand. Ibland har jag tur och då kommer det något fantastiskt! Klicka här för att läsa artikeln på Aftonbladet


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *