Lena 40 år


Den 15 maj var vi på stort kalas i Folkets Park i Kolsva när Lena hade 40-årsfest. Det var rätt mycket folk som deltog i festligheterna denna varma och soliga kväll. Vi fick en välkomstdrink innan det var dags för en liten tipspromenad och därefter blev det så småningom middag där vi bjöds på diverse smårätter, mestadels thailändskt såsom kycklingspett och vårrullar men också älgrostbiff och potatissallad så det fanns något för alla smaker. Senare blev det så klart också tårta och dessutom lite olika sorters underhållning där kanske ballongdansen med bl.a. Lenas pappa och Lenas man var med var det som publiken (och Lena?) uppskattade mest. Det var en väldigt rolig och trevlig fest och vi säger än en gång ett stort grattis till födelsedagsbarnet!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *