Dyr ruta


I tisdags när Ove var ute med bilen så small det bara till. – Nej men jävla skit, förbannade €@”?#%£$ Var vad Jörgen hörde där han satt på kontoret med telefonen mot örat. Vi har en längre tid haft en mindre spricka i vindrutan. Nu helt plötsligt (men så klart på grund av den stora temperaturskillnaden inne i bilen och ute) sprack hela vindrutan, närapå tvärs över hela från kant till kant. Så det var ju inget annat att göra än att boka in ett byte av vindruta. Och detta genomfördes i dag. 1715 kronor gick det på. Bilen har varit dyr på sistone. Först var det kamremsbyte. Sen var det tändspolegrjen. Förra veckan nya vinterdäck. Fortsätter det så här lär den vara i riktigt toppskick framåt sommaren.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *