Central


Ögonblicksbild från Stockholm Central Sedan Jörgen kom upp sig rejält i kontorshierarkin så har det redan blivit ett par vändor till Stockholm. Det fungerar bra med tåg och tunnelbana. Visst – förra veckan var det väl femton grader kallt så promenaden från tunnelbanestationen var väl inte helt tip top. Och punkteringen på bilen på väg hem från stationen förra veckan var inte heller ett av livets gladaste stunder. I morse var det smockfullt på tunnelbanan. Gick inte ens att klämma sig in på det första tåget som kom in. Som tur är kommer de rätt tätt. Ove ska klippa sig i dag. Jörgen klippte sig i lördags. Eller ja – Ove klippte Jörgen. Blev väldigt bra. Han har ju inte så svår frisyr. Och snart åker vi till Ullared med barnen. Oj, vad kul det kommer bli. Oj, vad dyrt det kommer bli.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *