På Drottningholms slott


Denna solskenslördag for vi till Drottningholms slott tillsammans med Åsa och Kattis. Det blev en trevlig utflykt och för den kungafamiljsfrälsta och slottsälskande Jörgen blev det en riktig höjdardag. Slottet var väldigt fint och har ett otroligt vackert läge vid vattnet, men vi gissar att ett besök på sommaren hade varit ännu bättre så man kunnat uppleva och njuta av de stora slottsparkerna. Vi gick med på en guidad visning av slottets paradvåningar. Det var en väldigt duktig, påläst och glad guide som lotsade oss genom de magnifika salarna och slottets nära 400-åriga historia. Det är en överväldigande prakt och en otrolig kulturskatt som finns på ett ställe som Drottningholm och det var väl värt ett besök.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *