Ny CD-hylla


I dag har vi varit lite händiga och monterat ihop en ny CD-hylla. Det är en vit Bestå från IKEA, bara 20 cm djup vilket är alldeles perfekt för skivor. Men det har varit en lång process innan vi äntligen fick den på plats. Redan för ett år sedan tänkte vi köpa den. Då var den ny i sortimentet. Men slut i lager. Vi väntade vecka efter vecka. Till slut hade den utgått. Hoppsan. I årets katalog fanns den återigen med. Vi kollade – jodå hyllan fanns i Västerås. Men extra hyllplan fanns bara på de stora varuhusen. Västerås är inte stort. Vi har hållit koll på lagersaldo i Stockholm, men det har aldrig matchat att både hylla och hyllplan funnits inne samtidigt. Men så plötsligt: när vi var i Göteborg förra helgen så stod tydligen alla stjärnor rätt. Hyllplan fanns på varuhuset i Kållered och hyllan fanns i Västerås. Så vi passade på att köpa hyllplanen i Göteborg. Och när vi kom åkte vi direkt till varuhuset i Västerås. Och nu är den monterad och uppsatt och fylld. Och det finns plats för lite fler CD-köp också.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *