Fyndställe


Rockhammar. Där ligger varuhuset Gud glömde. Eller i alla fall affären du inte visste fanns: Nisses allt i allo. Från Finnåker åkte vi genom skogarna till Örebro. Och där ute i ingenmansland ligger Rockhammar. En liten by mitt i skogen. Och alldeles vid vägen har Nisse sitt ”varuhus” där man kan hitta allt. Där fanns kaffekoppar och morötter och tyger och strumpor och hårborstsr och hammare och vaxdukar och chips och tillbringare och Nalle Puh-statyer och allt annat. Utan någon som helst ordning eller struktur. Det såg nog ut som det gör i förrådet hemma hos de flesta… Det var ett välbesökt ställe och kommersen var i full gång. Och blev man hungrig så hade en thailändsk tant ställt sin husvagn bredvid entrén och där kunde man köpa en bit mat. Vi köpte inget. Men det var en upplevelse.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *