Saboterat portlås


Efter vårt besök hos Ej-Kej igår så kom vi hem lite sent och möts av en saboterad porttelefonen! Någon har roat sig med att förstöra hela ”apparaten” så vår droppe fungerade inte. Där stod vi mitt i natten. Utelåsta. Vi ringde jouren som sa att de skulle komma. Vi stod där några minuter innan vi hade turen att bli insläppta av en granne. Det tog sedan drygt 30 minuter innan jouren kom. Tur att det inte var vinter och 25 grader kallt ute. Jouren tejpade låset med silvertejp så att den inte skulle gå i lås. I morse fick vi ingen VLT. När vi gick till jobbet förstod vi varför: någon hade ju tagit bort tejpen, så dörren var ju låst igen. Varför ger man sig på och saboterar så? Tyvärr var det inte första gången, utan det har hänt flera gånger och så sent som i lördags förstördes den tydligen. Tur att vi var i stugan då. Där har vi ingen porttelefonen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *