Matlistor


På allmän begäran kommer här lite matförslag. Här nedan finns två veckomenyer som vi har satt ihop och själva använt oss av här hemma. Fler veckomatsedlar kommer senare. Flera av recepten hittar ni på vår sida ”Mat & Vin”. Om det är något recept ni saknar så säg bara till. Månd: Chilispett med mango-chutney-yoghurt och klyftpotatis Tisd: Köttfärsbiffar med potatismos och grönsaker Onsd: Annorlunda köttfärssås & spaghetti Torsd: Kycklinggryta med soltorkade tomater och bacon, ris Fred: Charlotte Perellis fiskgryta och pressad potatis Lörd lunch: Soppa och bröd Lörd kväll: Thailändska vårrullar, het räksoppa Sönd lunch: Kål- och köttfärsgryta, lingon, potatis Sönd kväll: Hamburgare med bröd och sallad Månd: Kasslergratäng med paprika, ris Tisd: Stekt falukorv, potatis, stuvade morötter Onsd: Hummerfisk med timjan och gräslök, ris Torsd: Biff Szechuan, pasta Fred: Kycklingfilé och potatisgratäng Lörd lunch: Pytt-i-panna, stekt ägg Lörd kväll: Fyllda lövbiffsrullader, sås, klyftpotatis Sönd lunch: Coq au vin (klyckling i vin), potatis Sönd kväll: Ugnspannkaka med grönsaker och fläsk


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *