Till Cosmonova


På självaste påskafton for vi till Stockholm tillsammans med Åsa och Kattis för att besöka Naturhistoriska Riksmuséet och den spännande ”biografen” Cosmonova. Solen sken och det var varmt och skönt. Vi hade matsäck med oss. Tjejerna hade gjort en pastasallad och vi hade bakat brunisar till kaffet. När vi kom fram inledde vi med att äta vår medhavda lunch ute i solen innan vi gick in på muséet. Det kostade 135 kronor i entré inklusive filmen på Cosmonova. Vi valde att se ”Deep Sea” om djuren i havet. Vi hade reserverat platser innan, vilket kan vara att rekommendera för det var ganska fullt i salongen, även om det inte var utsålt (vilket det var på en av de andra filmerna den dagen). Det är en hisnande känsla att se film på Cosmonova. Filmduken är en gigantisk kupol och man kan inte riktigt överblicka hela på en gång. Det skapar också viss svindelkänsla… Efter Cosmonova for vi in till Djurgården för en promenad och glass. Sen var det dags att styra kosan åter mot hemmet.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *