Skidsemester i Branäs


Vecka 14 var vi i Branäs i Värmland på en underbar skidsemester. Vi åker inte slalom, men vi hann istället med några sköna turer på längdskidor. Vi hade ett fantastiskt väder (förutom första dagen) med solsken och blå himmel och några plusgrader. Vi bodde i området Orren (Håkonsbu 51) och det var en väldigt stor och rymlig stuga: 147 kvm med 6 sovrum och två badrum och en extra toalett och dessutom med en härligt varm massagepool ute på gården. Varje kväll avnjöt vi en stund under stjärnorna sittandes i det varma vattnet. Med vårt trevliga sällskap och de fina skidspåren så blev det en mycket bra vårsemester. Tyvärr hade vi lite otur när vi skulle åka hem: bilen lade av på vägen ned för Branäsberget. Det ville sig inte bättre än att vi fick ringa efter en bärgare, som tog bilen till verkstan i Torsby och vi fick fortsätta hemåt i en hyrbil. Allt gick bra, och vi blev inte så mycket försenade hem.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *