Örebro och Marieberg


Häromdagen var vi till Örebro tillsammans med Åsa och Kattis. Dagen till ära snöade det ganska rejält och snöplogarna hade ännu inte hunnit ut ur sina garage, så det blev till att köra försiktigt. Det var cirka 3-4 minusgrader, men det räckte till för att lilla Jörgen skulle få ont i öronen av att promenera i Örebro city. Men han var inte dummare än att han köpte sig en mössa. Och sen var det problemet löst. Vi åt lunch på stan. Jörgen åt Pasta Mexi Shrimp och de övriga åt Pasta Alfredo. Alla var nöjda och belåtna, även om Kattis fick be servitrisen värma på hennes mat lite mer. Efter att vi gjort stan for vi vidare ut till Mariebergs köpcentrum där vi strosade runt och handlade lite. Jörgen köpte nya jeans på JC med bidrag från det presentkort han fick när han fyllde år.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *