Julmarknad i Skultuna


Det blev ytterligare en julmarknad i helgen. På söndagen var vi, tillsammans med Anna-Karin och Åsa och Kattis, till Skultuna Messingsbruk där den traditionella julmarknaden hölls. Vädret var ännu kallare än under lördagen. Vinden hade tilltagit. Som tur var så kunde man även här vara inomhus en del, eftersom själva Messingsbruket hade sina lokaler och butiker öppna samtidigt. Vi handlade inte så mycket den här gången heller. Men en liten tomte blev det i alla fall. Men hörru Karin, ska du ha en jädrans svart tomteluva på rej? Mmm….ser gott ut det här… Men…va fan…40 jävla kroner för 3 remmar! I Skultuna är det inne med rejält med ögonskugga. Det kan liksom inte bli för mycket av vare sig ögonskugga eller läppstift Skultunas tomte En annan tomte…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *