Otäck dramatik


För cirka en timme sedan såg Jörgen två ambulanser vid grannhuset. Nyfiken som han är försökte han spana genom fönstret för att se vad det handlade om. Men såg inget mer än just två ambulanser. Efter maten tittade han ut genom fönstret mot parkeringen. Och där kryllar just nu i skrivande stund av poliser och hundar. Och de har spärrat av en stor yta på parkeringen med avspärrningsband. Från vlt.se: En 22-årig man knivskars i magen och huvudet på fredagen. Det var vid 17-tiden som mannen och hans hund attackerades utomhus på Puddelugnsgatan på Bäckby. Mannen blev knivskuren i huvudet och magen. Hunden klarade sig med en mindre sårskada och togs om hand av polisen. Mannen har förts till sjukhus med skador i magen. – Han var vid medvetande, men ambulansen jobbar som att det är en allvarlig skada, säger polisens vakthavande befäl Thomas Hedmark. Flera polispatruller är nu på plats på Bäckby för att söka efter mannen. I nuläget finns ingen misstänkt. – Vi har viss information vi jobbar efter. Händelsen rubriceras som grov misshandel.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *