Jörgen på Bosön


Jörgen har varit på Bosön (stor idrottsanläggning och idrottsskola på Lidingö utanför Stockholm) i två dagar för att tillsammans med sina kollegor utveckla verksamheten. Det började med lunch på torsdagen och sedan var det arbetspass ända fram till klockan 19. Efter en liten sittning i baren blev det sedan middag i Mästarvillan. Det var en god trerätters med goda viner till. Till förrätt serverades lufttorkad skinka med sallad (ruccola och mangold?) och valnötter och basilikaolja. Varmrätten bestod av stekt hälleflundra med sparris och potatispuré. Middagen avslutades med en smaskig cheesecake med björnbär. På fredagen fortsatte arbetet hela förmiddagen innan man avslutade med en gemensam lunch: först en förrättsbuffé med olika sallader, en gudomligt god, varm gurksoppa och en matig paj. Därefter majskycklingbröst med svamprisotto. Det låter dock godare än vad det var. På tåget hem var det så mycket folk och alla hade ju minsann bokade platser. Utom Jörgen och hans kamrater. Så vid Sundbyberg fick Jörgen vackert sätta sig på golvet i vagnen. Och blev sittande där fram till Enköping då äntligen lite folk steg av och lämnade tomma säten efter sig. Bosöns kiosk och cafeteria En bild från torsdagens arbetspass Smarrig cheesecake med björnbär


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *