Shopping i Ullared


På lördagen for vi från Göteborg till Ullared för att shoppa loss ordentligt. Väl där visade det sig att det inte bara var vi som kommit på denna roliga idé. Kön ringlade sig lång. Väldigt lång. Vi fick stå nästan en och en halv timme i kö innan vi kom in i varuhuset. Det var tio plusgrader ute, men som tur var så regnade det i alla fall inte. Väl inne var det rejält trångt. Varushuset var fyllt till bristningsgränsen med både varor och kunder. Vi strosade runt ett par timmar och fick ihop en hel del, men inte på långa vägar så mycket som de flesta andra kunderna som körde sina kundvagnar med dignande berg av fynd. Till slut kände vi att det fick räcka så vi ställde oss i kön för att betala. Där blev vi stående i ungefär två timmar innan det blev vår tur att få betala. Efter en lång dag på Gekås var vi rejält trötta i benen och fötterna. Så här såg det ut när vi köade för att komma in på Gekås


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *