Kryssning med Cinderella


Helgen den 11-12 oktober for vi på en nöjeskryssning med våra vänner Åsa och Kattis. Vi åkte med Viking Line och båten Cinderella. Vi hade en trevlig och kul helg. Med vissa mindre angenäma upplevelser. Det luktade ruggigt mycket kiss på vår toalett. Åsa var till receptionen och sa till och de var dit och städade, vilket gjorde att det faktiskt luktade friskt och fräscht. Ett tag. Sen var den otäcka doften (eller snarare stanken!) tillbaka. Måste varit något rejält fel – någon som kopplat ihop avlopp och ventilation. Vi hade vår hytt i början av en korridor och det resulterade i diverse störande moment under natten när folk högljutt återvände till sina hytter. Och det otroliga var att det höll nästan på till det var dags att stiga upp och gå och äta frukost. Hur orkar folk hålla igång på det där viset? Börjar vi bli för gamla för helgkryssning? Men ändå så var det en väldigt bra och trevlig kryssning med god mat och dryck och bra shopping i tax-free-butiken. Vi handlade mest godis. Och tre flaskor vin. Mer fick vi inte med oss eftersom Miss Ej-Kej lade beslag på vår ranson. Vädret på söndagen var otroligt fint, även om det var lite blåsigt när vi var ut på däck. Återvände till Västerås igen framåt 18-tiden, trötta men väldigt nöjda.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *