Till Stockholm tur och retur


På onsdagskvällen for vi till Stockholm (Skogås) för att lämna vår gamla TV till Oves syster. Visserligen hade hon redan fyra TV-apparater, men mycket vill ha mer… Nu kan hon göra sig av med de två TV-apparater hon haft i vardagsrummet. Resan till Stockholm gick bra, men när vi närmade oss stan började köerna och bitvis stod det helt still. Sakta, sakta kröp bilarna fram trots att det var flera filer öppna. Inte förrän vi passerat Tomteboda började det rulla på i normal takt igen. En tjock-TV är väldans tung och otymplig och det var ett gediget arbete att få ner den till bilen innan vi åkte hemifrån. Vi är tacksamma att den inte skulle upp för nån trappa hemma hos Oves syster. Vi var hemma i Västerås igen framåt 23-tiden och då var det bara att krypa till sängs.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *