Förbaskade jävla bil-djävul


Bilen på bilden är utrustad med hela däck På fredagseftermiddagen ringde telefonen på Jörgens jobb och Sophia svarade: ”Jörgen har punktering på ena bakdäcket”. Det blev svart. Det blev vitt. Det blev allt. Det blev inget. Jörgen visste in om han hört rätt eller om allt bara var en ond dröm. Punktering!? Va!? – Sälj bilen, var Jörgens första tanke. Vad tusan ska man med en bil med punktering till!? Efter några sekunder återfick Jörgen sitt förnuft. Någotsånär. För en som i princip aldrig ens tagit i ett fälgkors (till och med svårt att skriva ordet på tangenterna…) så är en punktering bland det svåraste man kan uppleva i livet. Jörgen ringde till Ove och sa helt resolut att ”du får ta bussen hem från jobbet i dag”. En något chockad Ove hade inte mycket annat val. Som tur var har Jörgen otroligt snälla kollegor. Lotta visste på råd och ringde sin man, som ändå var på väg för att hämta henna och ordnade så att han skulle byta Jörgens däck. Allt slutade väl och Jörgen kunde köra iväg till däckverkstan och lämna in det trasiga däcket. Puh!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *