Vansbrosimningen


Semestern knallar på så sakteliga och denna den andra semesterdagen bestämde vi oss för att göra en liten utflykt från stugan och valde att åka österut. Det är inte många gånger vi varit åt det hållet, så det kändes lite spännande. Det slutade med att vi hamnade i Vansbro där det dagen till ära dessutom var Vansbrosimningen. Vädret var lite halvdannt, och när vi gick från bilen genom stan så kom det en skur. Vi gick inomhus och tog oss en kaffe och bulle på Värdshuset Flottaren. När vi fikat klart hade det slutat regna så vi tog en promenad efter Västerdalälven och såg de sista tappra simmarna och deras målgång. De som var snabbast simmade sträckan på cirka en halvtimme. De som nu gick i mål gjorde det efter två och en halv timme i det 18-gradiga vattnet.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *