Ny musikanläggning


I söndags upptäckte vi att vår stereo inte fungerade längre. Det gick inte att spela CD-skivor på den och CD-lådan gick inte att få upp som den skulle. – Varför funkar den inte? muttrade Jörgen – Mmm…svarade Ove – Min stereo som har funkat i 14 år!! Vad är det som har hänt!? Den funkade ju för en vecka sen! sa Jörgen och lät allt mer hysterisk. – Saker brukar funka fram till de går sönder, sa Ove i ett försök att lugna stämningen. – Men nu går den ju inte! fortsatte Jörgen. – Ring Anna-Karin och fråga om hon inte hade en gammal stereo som hon inte avänder. På måndagskvällen var vi hem till Ej-Kej och hämtade hennes gamla stereo. Den stod i klädkammaren. Längst in. Under och bakom en hel massa saker. Det gick inte att komma in innanför dörren till klädkammaren. Så vi fick börja med att rensa och städa, innan vi kunde få fram stereon. Så vann båda parter något på det hela! När vi kom hem packade vi upp hennes stereo, men eftersom vi inte fick med någon antennsladd så fick vi inte in några radiokanaler. Så på tisdagskvällen åkte vi ut och köpte oss en ny stereoanläggning. Det var inte det lättaste. Det finns mest bara små apparater nu för tiden. Med små saker till högtalare. Och ljudet är därefter. Vi hade nästan gett upp när vi på Onoff hittade en som vi kunde enas om. Visserligen lyser den ganska färgglatt (som en tattarljusslinga om julen), men den ger bra ljud. Och när den är avstängd är den snygg och diskret grå/svart/silver.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *