Ny musikanläggning


I söndags kväll upptäckte vi att vår stereo inte längre kunde spela CD-skivor. Det fungerade inte heller att öppna själva CD-lådan. Vi försökte på alla sätt, men fick den inte att fungera. – Nån måste ha haft sönder stereon, muttrade Jörgen. – Mmm…svarade Ove – Min stereo som funkat i 14 år! Vad är det som har hänt!? Jörgen blev allt mer hysterisk. – Saker brukar funka ända fram till de går sönder, säger Ove och försöker lugna situationen. – Men den är ju trasig!!! nästan skriker Jörgen. – Ring Anna-Karin och fråga om hon inte hade en gammal stereo som hon inte använder. – Mmmm På måndagskvällen var vi hem till Anna-Karin för att hämta stereon. Den stod längst in i klädkammaren. Klädkammaren var smockfull. Man kom inte in innanför dörren. Det tog oss en timme eller så att rensa och städa för att komma åt stereon. Så – båda parter vann något på det hela! När vi kom hem installerade vi Anna-Karins stereo. Men eftersom vi inte fått någon antennsladd gick det inte att få in några radiokanaler. Därför åkte vi och köpte en ny stereo på tisdagen. Det var verkligen inte lätt att hitta en riktig anläggning med bra ljud. Många små varianter fanns det med små saker till högtalare. Till slut hittade vi en på Onoff som vi båda var nöjda med.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *