Midsommar-picnic


Midsommar firade vi i Dala-Floda med omnejd. Vi fick besök i stugan av Monica och Johan, av Anna-Karin och av Kattis. Vi inledde midsommarafton med en bilfärd till Hjortnäs brygga (mellan Leksand och Tällberg). Det är en underbart vacker plats vid Siljans strand där de på somrarna brukar ordna dans. När vi kom fram och tagit oss ned till Siljans strand så upptäckte vi att det blåste väldigt kraftigt in mot land. Det var i det närmaste storm kändes det som, och att ha picnic var inte helt lätt. Och inte helt varmt. Det gällde att verkligen hålla hårt i både muggar, servetter och smörgåsar. En som dock verkade gilla midsommarvädret var den kille som kom ned för att windsurfa. Kan inte ha varit lätt för honom att ha 6 par ögon riktade mot sig under tiden han riggade iordning sig själv, brädan och seglet. Vi hade gjort egna baguetter med kyckling/curryröra och alla lät sig väl smaka.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *