Sångerna från vårt bröllop


Här är sångerna som framfördes i kyrkan på vårt bröllop: Ingångsmusik: Jesu bleibet meine Freude (J.S. Bach) Psalm 357 Någon du känner är din bäste vän, är beredd att ge dig allt utan att begära någonting igen Någon du känner har för dig idag lagt ett ord av guld och har, trogen i sin kärlek, trätt till ditt försvar. Någon du känner vill dig alltid väl, vill i nöd och glädje gå hemlig vid din sida, aktsam om din själ. Carola – Ännu en dag Du dela en dag med mig Det e morgon i mitt liv Nattens silver blir till guld Gryningen e här Och det är med dig, jag vill se dagens ljus Möta världen utanför Jag går så långt som vägen når Till horisontens land, bara jag får känna värmen från din hand Ännu en dag, ännu en ändes dag Vi har en evighet Vi lever och andas Och älskar varann I en dröm som e sann Ännu en dag, känner vi lust att leva Livet är här och nu När skymningen faller är allt jag vill ha Ännu en dag Du dela en dag med mig, kanske dagen blir ett liv Om vi älskar och förlåter, lär oss att förstå Och fast natten kommer tror jag att vi kan få Ännu en dag, ännu en ändes dag Vi har en evighet, vi lever och andas och älskar varann I en dröm som e sann Ännu en dag, känner vi lust att leva Livet e här och nu När skymningen faller är allt jag vill ha Ännu en dag Jag har lärt mig att ett liv består av tårar och av skratt Men jag tror att man kan finna livets skatt När man ser ljuset som förds i en natt [Som föds i en natt] Ännu en dag känner vi lust att leva Livet e här och nu När skymningen faller Är allt jag vill ha Ännu en dag [Känner vi lust att leva] Livet e här och nu Ännu en dag, ännu en ändes dag Vi har en evighet, ännu en dag [Känner vi lust att leva] Livet är här och nu Ronan Keating – Only For You Baby I've been thinking of you Gotta picture in my mind They say that falling in love Makes you blind You opened up my eyes Brought our feelings deep inside No one believes in me like you do No one can ever take your place You're like food to my soul Only you can make me feel this way And I gotta say When I'm feeling down you are there And while you're holding me, you say There's no sacrifice to be loving you, no no And I feel it too, yes I do But only for you Baby there's a reason why we met Why we still are holding on I never knew a love so strong When I look into your eyes Knowing my love will never die Can't live without you by my side No one can ever take your place You're like food to my soul Yes you are Only you can make me feel this way And I gotta say When I'm feeling down you are there And while you're holding me, you say There's no sacrifice to be loving you, no no And I feel it too, yes I do But only for you No one can ever take your place You're like food to my soul Only you can make me feel this way And I gotta say When I'm feeling down you are there And while you're holding me, you say There's no sacrifice to be loving you, no no And I feel it too, yes I do But only for you Jonas Gardell – Aldrig ska jag sluta älska dig Jag vet att jag inte är nån skönhet eller så Om du lämnar mej, kan jag det väl förstå För vad har jag att ge dej, som ingen annan har Jag är ingen särskild, mendans du är underbar Aldrig ska jag sluta älska dig Du är allt jag har och allt jag ber om Hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mig, Att du är där, för mej Som jag är här för dig Ge inte upp Livet är en gåta, du är gåtans svar Allt annat må försvinna, om du blott stannar kvar För också när jag tvivlar- Det känns som allt är slut Jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut Så aldrig ska jag sluta älska dig Du är allt jag har och allt jag ber om Hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mig, Att du är där (är där), för mej (för mej) Som jag är här för dig Ge inte upp När jag klantar mig, när jag sviker dig När jag sabbar och förstör Var kvar ändå, tro för oss två För du vet vad jag än gör, ja, vad jag än gör Aldrig ska jag sluta älska dig Du är allt jag har och allt jag ber om Hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mig, Att du är där (är där), för mej (för mej) Som jag är här för dig Älska mig då Psalm 84 Vi lyfter våra hjärtan till dig o Fader vår i tacksamhet och lovsång och bön för dessa två Vi ber dig låt dem lämna sig själva i din hand och hjälp dem hålla löftet som de har gett varann Vi tackar för den glädje Som du har gett åt dem välsigna deras framtid välsigna deras hem Tack, Fader, för den kärlek som gjorde dem till ett det största du som gåva och ansvar åt oss gett Utgångsmusik: Trumpet Voluntary (John Stanley)


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *