Vi har sett Kylie


I går kväll var vi på Kylie Minogues konsert i Globen i Stockholm. Ovan ser ni några bilder från själva föreställningen (återkommer med fler bilder senare). Resan till Stockholm gick bra. Vi checkade in på STF:s vandrarhem på Fridhemsplan. Vi undvek sovsal och hade bokat in oss på ett rum med hotellstandard. Vandrarhemmet låg bara crika 100 meter från tunnelbanan, vilket var helt perfekt. När vi kom till Globen var det lång kö. Insläppet var försenat och som lite grädde på moset så kom det en ordentlig regnskur också. Så vi blev rejält blöta. Undrar om Kylie vet vad vi gör bara för hennes skull… Konserten i sig var helt fantastisk. Scenografin mästerlig och byttes ett flertal gånger under kvällen. Allt var otroligt proffsigt och genomtänkt. Undrar egentligen hur planeringen gick till. Där satt de och så bara säger en person att ”vi kanske ska ha fem dansare med” och Kylie kontrar och säger att ”jag vill nog ha 10…eller 12”. Och så fortsätter man. ”Jag skulle vilja komma insvävandes på en jättedöskalle. Och den ska vara av silver”. Eller ”jag vill ha ett scengolv som kan lysa i en massa olika färger”. Eller ”jag vill att när jag presenterar orkesterna så ska de komma upp genom scengolvet med flygel och allt”. Eller ”jag vill komma fram ur en jättepyramid. Och sen går jag in i den igen och den sluter sig som kronbladen på en näckros och sen är jag borta”. Vi hade en fantastisk kväll och konserten är ett minne för livet.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *