Lite sjuk


I dag mår inte Ove helt bra. Har frusit under dagen och har ont i halsen. Jörgen fick lov att åka till affären och köpa halstabletter år honom. Får hoppas att det bara är något tillfälligt och att han är pigg igen i morgon. Det är ju ändå lite dålig tajming att bli sjuk så här lagom till helgen… Kanske är det Anna-Karin som har smittat honom? Ja, vår Anna-Karin kom hem från USA i går och stannade till hemma hos oss för ett besök och för att berätta om sitt äventyr och få visa vad hon köpt. Tyvärr hade hon varit lite dålig under vistelsen i Orlando och tvingats äta Alvedon, som hon smugglat in i landet. Hon hade köpt med en liten present till oss också: chokladpraliner med jordnötssmör i. Goda. Egentligen skulle hon ha köpt vin till oss, men eftersom de skulle mellanlanda i Frankfurt så kunde det ju bli problem, eftersom man bara får ha med sig 100 ml vätska när man flyger. Expediten var snäll och frågade om hon skulle åka direkt eller mellanlanda. Nu var det tydligen så att om man inte checkar ut sitt bagage emellan så skulle det gå bra, men A-K var lite osäker. Nåväl, vi är väldigt glada att hon i alla fall tänkte på oss. Undrar dock varför just vin var hennes förstahandsval på present till oss… Så till sist vill vi också passa på att skicka en hälsning till mamma Agnetha som fyller år i dag: hurra, hurra, hurra, hurra!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *