Dans


Måndagar och tisdagar har Amanda dansträning: disco. I går skjutsade vi henne till träningen och passade sedan på att veckohandla medan hon var där. Passar alldeles lagom att handla och utnyttja väntetiden till något nyttigt. Dessutom är det ju väldigt lite folk på affären vid 20-tiden, så man behöver inte trängas eller köa och parkering hittar man nästan direkt framför dörren. I dag skulle egentligen Amandas kompis mamma ha skjutsat. Men så vart det ändrat och vi får skjutsa även i kväll. Och det är ju inte särskilt betungande. Men lite tråkigt. Att bara sitta där och vänta en timme. Man får nämligen inte titta på de som dansar. Bara vänta. Som hos tandläkaren. I en timme. Får väl titta på varann istället då, Ove och jag.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *