Klipp klipp, sa Birgit


I går var vi och klippte oss. Båda två. Så nu är vi skitsnygga. Båda två. Som vanligt klippte vi oss hos Sona och Birgit. Enligt Jörgen är Birgit den allra bästa frisörskan i hela landet. Och så kan det kanske vara. Men å andra sidan – hur svårt kan det vara att klippa kort hår kortare…? *ler* Efter frisörbesöket gick vi en kort sväng på stan för att hitta nåt gott att äta. Till slut hamnade vi på Burger Corner och slog till på varsin kebabtallrik. Mumsfillibaba! Resten av veckan bjuder på en hel del jobb. Ove ska stå i receptionen på Friskis & Svettis och Jörgen ska jobba till klockan 20 både torsdag och fredag. Just en skoj alla-hjärtans-dag vi får. Fast å andra sida är alla dagar hjärtedagar hos oss.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *