Förbannade räk-jävlar


Ove är på Friskis & Svettis och jobbar. Då jobbar Jörgen i hemmet. Har städat och fejat. Hemmet måste ju vara rent när maken kommer hem. Och maten stå på bordet. I dag blir det sallad med handskalade räkor, lite tomater, majs och en klick majonnäs. Och vitlöksbaguetter. Men de där rackarns räkorna var inte skoj. Varför kommer man på att man ska stå och handskala ett kilo räkor? Senast vi åt räkor köpte vi ICA:s egna och de var både goda och fasta och fina. Men dagens räkor var inte alls lika bra. Lite slafsiga och svårskalade. Får väl i alla fall hoppas att de smakar bra. Ett kilo räkor. Tog mer än en halvtimme att skala. Hur lång tid tar det att äta upp dem? Hoppas att Ove uppskattar hantverket och njuter sakta. Förbannade räk-jävlar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *