Kista Galleria


I går lördag var vi iväg på en liten utflykt. Den efterlängtade lönen brände nästan hål i plånböckerna. Efter en fattig januarimånad kände vi att vi behövde få handla lite… Vi bestämde oss för att ta en tur till Kista galleria i Stockholm. Vi hade aldrig varit där tidigare och blev glatt överraskade. Det var väldigt lätt att hitta dit och enkelt att parkera. Parkeringen i P-huset kostade 10:-/tim. Trots att det var lönehelg så var det inte trångt alls. Vi började med att äta lunch, för klockan var strax efter ett när vi kom fram. Det var lätt att hitta lediga platser att sitta vid. De hade en fantastisk Food Court (vilket väl kan sägas vara en restaurang-galleria) där de olika restaurangerna radade upp sig runt ett gemensamt bordsområde. Hur lätt som helst att välja sin favoritmat från vilken del av världen som helst och sedan ta sin bricka och sätta sig ned och njuta av maten. Kista galleria var alldeles lagom för en utflykt. Vi tillbringade nog 4 timmar där innan vi åkte hem igen. Gallerian bjöd på 125 affärer, men egentligen hade det nog inte skadat med 100 till. Det som vi saknade mest var fler affärer med herrkläder, för på den fronten var det väldigt tunnt. Och så saknade vi en CD/DVD-affär. Men vi såg att Akademibokhandeln skulle öpnna en DVD-avdelning inom kort. Det var det närmaste film och musik vi kom. Förutom Filmstaden, då. Men där var vi bara in och kissade.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *