Tomteboda tur och retur


Här gick Jörgen in På fredagen har Jörgen varit till Tomteboda postterminal tur och retur för ett studiebesök å arbetets vägnar. Tillsammans med kollegan Monika tog de tåget till Stockholm och sedan taxi till Tomteboda. Taxichauffören var lite vilse och väldigt osäker på vart det låg någonstans. Men vi kom rätt i alla fall. Terminalen är en oerhört stor byggnad, och vi fick bara se en liten, liten del av det stora komplexet. Anledningen till vårt studiebesök är att alla våra 10 000 inkomna ansökningar går dit för att skannas in och sedan får vi upp de på vår dator istället för att få alla papper. Oerhört smidigt och nästan lite science fiction. Säger den konservative Jörgen. Lunch ingick också i besöket. Men det var inte planerat från början. Vi hade bara fått information om att det skulle ta cirka en timme. Så taxin var bokad till halv tolv och tåget hem gick klockan tolv. Men vi hann med en lunch före det i alla fall! Jörgen vart riktigt nöjd. Jörgen gillar kött och potatis och sås. Och i dag fick han porterstek. Det kan väl nästan inte bli bättre än så.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *