Till Stockholm


Jörgen var till Stockholm i dag med jobbet. Det var dags för den årligen återkommande träffen med de LOK-stödsansvariga på respektive distriktsförbund (det finns 21 förbund varav Västmanlands Idrottsförbund är ett). Det var till att gå upp i ottan. 07.53 skulle tåget gå från Västerås. Just det. Skulle. För det gjorde inte det. När vi kom till stationen så visade det sig att tåget fått en lite senare avgång på grund av personalbrist! Ny tid 08.20. Men inte det höll. Flyttades fram till 08.30. Vi tog tåget 08.23 istället. Det gick som det skulle. Dagen i övrigt fortlöpte bra. Förutom den lilla irritationen att kaffet inte räckte till alla. Och det förstår ni vilken enorm irritation sånt kan skapa i ett sällskap… Regnat har det gjort hela dagen. Det är ju för tråkigt. Såg förresten i tidningen i förra veckan att Småland hade 20 minuter sol under december. Vi kan då inte haft mycket mer. Och januari har ju inte varit särskilt soligt det heller. Fast i söndags sken solen!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *