Julafton


Julafton firades i år hemma hos oss i Västerås. Dagen till ära gästades vi av Jörgens föräldrar och syskon, vilka hade rest hit från när och fjärran. Vi gick ut hårt på en gång med julklappsöppning med barnen innan de for hem till sin mamma för att fira jul. Under granen var det ett stort berg av julklappar. Det första av många julklappsberg denna jul. Tempot lugnade sedan ned sig lite och vi firade Jörgens födelsedag. Han fick flera fina presenter. Men den allra finaste av de alla var nog ändå två biljetter till Kylie i Globen i juni! Maten var fantastiskt god. Agnetha hade med sig både köttbullar och prinskorv och skinka, bl.a. Och Anna-Karin hade med sig en jättekasse med godsaker. Fast den innehöll också sånt som fikon i sprit och sånt där som ingen människa vill ha… När det så var dags för julklappsutdelning så fanns ett nytt berg julklappar under granen. Alla fick fina julklappar och alla var nöjda och glada. Men gladast blev nog ändå Mathias som fick en höns-duschmössa!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *