Stockholm: En annan liten jävla show


I dag var vi till Stockholm för att se ”En annan liten jävla show”. Det var en kall dag…minus 8 grader när vi for från Västerås. Vi var framme i Stockholm omkring klockan 11. Vi parkerade och tog sedan bussen ned till stan. När man kan parkera gratis så känns det värt att få lov att ta bussen en liten bit. Vi började med att äta lunch på McDonalds vid Hötorget. Det var tusan så kallt där. Och inte så konstigt kanske när dörrarna stod vidöppna hela tiden. Och titta noga på bilden ovan. Ser ni till höger om Jörgens huvud. Är det inte en kändis, tro? Jodå, visst är det det! Det är programledaren för ”Hjärnstorm” som gick på SVT tidigare under hösten. Senare på stan så träffade vi också på Amelia Adamo med sällskap! På NK hade julen redan kommit. Julgranen var klädd… …och jultomten satt där och tog emot barnen som ville komma med sina önskningar. Nej, Jörgen…barnen sa jag! Vi kollade så klart också in NK:s välrenomerade julskyltning (ni kan se bilder på separat inlägg i dagboken). Efter en vända på stan så promenerade vi till Scalateatern (intill LO-borgen vid Norra Bantorget). Men på vägen ett kort stopp för en fika. Teaterna var aningen sliten, men ändå mysig och trevlig. Salongen var inte särskilt stor, men rymde nog i alla fall 350 personer. Föreställningen var helt fantastiskt rolig och det var skratt hela tiden. De allra skickligaste på scenen var Anna-Lena Brundin och Anne Westin. Men de andra två var inte dåliga de heller. Det var en väldigt trevlig och rolig dag i Stockholm. Och eftersom föreställningen var redan klockan 15, så hann vi hem till Västerås igen för att laga en god middag tillsammans.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *