Barnläger i Kolsva


Lördagen den 10 november var vi med och ordnade Köpingstriffarnas barnläger på Brogården i Kolsva. 20 barn kom till Brogården där vi hade ordnat aktiviteter under hela dagen. Vi inledde med tipspromenad i det vintervackra landskapet och sedan fortsatte det med dans, tävlingar och lekar. Ove ansvarade för matlagningen. Till lunch bjöd han på spaghetti med köttfärssås och till kvällen blev det hamburgare. Efter lunch hade vi vår tävling som hette ”Fångarna på Brogården” där Jörgen och kompanjon Thony ledde barnen lagvis genom olika uppdrag. Bl.a. skulle de leta efter en nyckel i hinkar med äckligt innehåll, de skulle meta efter en nyckel, leta efter en nyckel i ett mörkt rum, hissa upp en skittung sten till balkongen och en massa andra saker. Dagen avslutades traditionsenligt med disco för barnen. Efteråt var barnen väldigt nöjda. Och sanningen att säga så var vi vuxna det också.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *