Det är sjukt, Dagens Nyheter


I går var det åttonde söndagen i rad som Dagens Nyheter inte lyckades bära ut tidningen till oss. Och detta blev åttonde måndagen som jag kontaktade dem. Varje gång man ringer från man prata med olika personer, men de två sista veckorna har jag i alla fall slutat ringa deras prenumerationsservice, eftersom man ändå bara hamnar på något callcenter. Så istället har jag försökt nå kundservicechefen. Men hittills bara nått hennes assistenter. Fick väl inte något bättre svar den här veckan heller. Mer än att de skulle ta kontakt med distributören i Västerås. Vilket de ju ändå gjort redan. Sisådär en sex-sju gånger i alla fall. Det är tröttsamt att man ska behöva ringa DN varje eviga vecka och tjata och krångla för att försöka få till en prenumeration. Av åtta söndgar har de lyckats få ut tidningen till oss en gång. En måndag.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *