En engelsk seans


I kväll var vi på en så kallad storseans med det engelska mediumet Pat Campbell. Det var VSF Oceanen (se länk nedan) i Västerås som arrangerade sammankomsten. Det var vi två tillsammas med Ej-Kej Lövström som var dit. Eftersom vi inte har någon bil för tillfället fick vi lov att åka Citroen… Seansen började klockan 19, men vi var där redan klockan kvart över sex. Men det var ändå inte tidigt nog. När vi kom var det redan ganska fullt i lokalen, så vi fick platser långt bak. Jörgen hamnade mitt bakom en lång dam och såg emellanåt inte mycket av de framme på scenen. Efter den sedvanliga informationen så började sedan själva seansen. Pat Campbell visade sig vara otroligt duktig och säker och väldigt detaljerad och exakt. Hon hade också en härlig humor som fick oss att skratta flera gånger under kvällen. Hon fick inte kontakt med någon av ”våra” andar, men det var ändå en både spännande, kul och intressant kväll som absolut kan rekommenderas till andra. Tyvärr är inte Pat här särskilt ofta, men VSF Oceanen anordnar storseanser med andra medier också, bl.a. föreningens ordförande Helena Axelsson (också hon mycket duktig). Länk: VSF Oceanen


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *